Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Програмне забезпечення інформаційно-вимірювальних систем" - Івашко, Віктор Вікторович (My University, 2021)
Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Програмне забезпечення інформаційно-вимірювальних систем» для студентів всіх форм навчання спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».