Підготовка майбутніх вчителів початкових класів до професійної діяльності в умовах інноваційного освітнього середовища - Романюк, Світлана (Луцьк. ВНУ імені Лесі Українки., 2022)
У статті проанлізовано сутність та зміст освітнього середовища, розкрито вимоги до сучасного освітнього середовища для підготовки майбутнього вчителя початкової школи на формування його предметних, фахових компетентностей.
Keywords: інноваційні перетворення; освітнє середовище; фахові компетентності; предметні компетентності; фактори