Формування комунікативної активності молодших школярів у групі продовженого дня - Шпанюк, Ганна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглядаються теоретичні та практичні аспекти формування комунікативної активності молодших школярів у групах продовженого дня. Аналізуються основні підходи до визначення та розвитку комунікативної активності учнів молодших класів, зокрема в умовах позаурочних навчальних закладів. Окремо розглянуті проблеми та тенденції розвитку цієї активності, а також фактори, які впливають на її формування в групах продовженого дня. У роботі також обґрунтовано методику дослідження та оцінки ефективності запропонованих методів, які застосовуються для розвитку комунікативної активності у молодших школярів. Практичний аспект дослідження включає реалізацію методів у процесі роботи з учнями та оцінку їх ефективності.
Keywords: ефективність; методи формування; групи продовженого дня; молодші школярі; комунікативна активність