Територіальне планування розвитку транспортної мережі Великокучурівської територіальної громади - Опольська, Анна Вʼячеславівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Проаналізовано сучасний стан автомобільного та залізничного транспорту. Розглянуто вуличне освітлення як складову електричної мережі громади. Визначено проблемні аспекти функціонування транспортної мережі. З’ясовано перспективи розвитку транспортної мережі. Досліджено реалізовані та майбутні проєкти громади. Запропоновано пропозицію покращення транспортної комунікації.
Territorial planning of the transport network development of the Velikokuchuriv territorial community
Keywords: транспорт; Великокучурівська громада; територіальне планування; транспортна мережа; проєктна діяльність; громадський транспорт