Костянтина Малицька у взаєминах з січовим рухом Галичини й Буковини на початку ХХ ст. - (:unkn) unknown (My University, 2023)
У сттатті йде мова про взаємини К. Малицької з січовим рухом в Буковині на початку ХХ ст.
Keywords: Галичина, Буковина, К.Малицька, Січовий рух