Категорія "цінності" в конституційному праві - Білоскурська, Олена Валеріївна (Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2015)
Стаття присвячена розгляду категорії «цінність» в конституційному праві. Проаналізовано наукові підходи щодо визначення поняття «конституційні цінності» та обґрунтовано авторське визначення даного поняття.
CATEGORY «VALUES» IN CONSTITUTIONAL LAW
Keywords: аксіологія; цінність; конституційні цінності; благо; Конституція України; Конституційний Суд України