Господарський менталітет та національні особливості процесів соціалізації економіки - Галушка, Зоя Іванівна (Чернівецький національний університет, 2017)
У монографії висвітлено теоретичні засади дослідження національного господарського менталітету як інституціонального чинника соціалізації економіки України та рвизначено можливості підвищення ефективності реалізації пріоритетних завдань соціальної та економічної політики з урахуванням особливостей національного господарського менталітету
Keywords: соціалізація, господарський менталітет, детермінанти господарського менталітету, пріоритети соціальної політики