Методичні рекомендації до вивчення курсу «Актуальні питання у навчанні математичної освітньої галузі в початковій школі». - Нікула, Наталія; Прокоп, Інна (Чернівці: РОДОВІД., 2021)
У методичних рекомендаціях викладені актуальні питання щодо навчання математичної освітньої галузі в початковій школі з урахуванням сучасних вимог; розкрито сучасні підходи та технології навчання математичної освітньої галузі в початковій школі в умовах реалізації концепції Нової української школи. У методичних рекомендаціях представлено навчальні матеріали до дисципліни «Актуальні питання у навчанні математичної освітньої галузі в початковій школі». Запропонований зміст методичних рекомендацій спрямований на здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 «Початкова освіта».
Keywords: актуальні питання математичної освітньої галузі