Готовність майбутніх педагогів до превентивного виховання здобувачів освіти. - Мафтин, Лариса (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У роботі узагальнено результати аналізу теоретичних аспектів проблеми превентивного виховання: розкрито зміст ключових понять; розглянуто методику організації превентивної діяльності та охарактеризовано принципи її здійснення.
Keywords: превенція; превентивне виховання; превентивна педагогіка; освітній процес; здобувачі освіти