ВИКОРИСТАННЯ ОБТЯЖЕНЬ ВИБІРКОВОГО ВПЛИВУ У СПЕЦІАЛЬНІЙ СИЛОВІЙ ПІДГОТОВЦІ КАРАТИСТІВ 13-14 РОКІВ - Скрипник, Дмитро Андрійович (My University, 2023)
Проаналізовано основні положення використання силових навантажень у навчально-тренувальному процесі з карате. Доведена ефективність програми спеціальної силової фізичної підготовки каратистів 13-14 років у підготовчому періоді річного тренувального циклу з використанням вправ вибіркового впливу.
Keywords: карате, спортсмени 13-14 років, спеціальна силова підготовка, обтяження вибіркового впливу, підготовчий період річного тренувального циклу.