Силабус навчальної дисципліни "Міжнародний туризм" - Костащук, Володимир Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
Мета навчальної дисципліни: Метою викладання навчальної дисципліни “Міжнародного туризму” є ознайомлення майбутніх бакалаврів-туристів з основним теоретичними і практичними положеннями розвитку міжнародного туризму під час практичної фахової діяльності, показати роль міжнародного туризму у розвитку туристичного бізнесу, сформувати уявлення про основні тенденції розвитку міжнародного туризму.
Keywords: Програма вивчення нормативної навчальної дисципліни “Міжнародний туризм” складена відповідно до державного стандарту підготовки бакалавра спеціальності 242 „Туризм” освітньої програми „Міжнародний туризм”. Вивчення навчальної дисципліни передбачає ознайомлення із особливостями розвитку міжнародного туризму в умовах глобалізації та міжнародної інтеграції. Студенти ознайомляться зі туристичними формальностями та діяльністю міжнародних туристичних організацій, особливостями розвитку міжнародної туристичної діяльності в різних країнах а регіонах світу.