Інструментальні методи аналізу харчової продукції - Sachko, Anastasiia; Дійчук, Володимир Васильович; Воробець, Марія Михайлівна; Сема, Оксана Василівна (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)
Навчальний посібник містить теоретичні матеріали та методики деяких базових понять, які застосовуються при визначенні різноманітних фізико-хімічних показників харчової продукції. Для студентів спеціальностей «Харчові технології», практикуючих технологів харчових виробництв, лаборантів харчових лабораторій і студентів–хіміків.
Keywords: рефрактометрія; поляриметрія; фотометрія; потенціометрія; кондуктометрія