Педагогічні умови використання комп'ютерних презентацій у процесі виховання екологічної культури дітей 6 року життя - Данилюк, Тетяна Іванівна (My University, 2021)
У період дошкілля закладаються основи екологічної культури особистості. Її виховання має сприяти вихованню людини з високою внутрішньою екологічною культурою. Основи екологічної культури формуються у процесі екологічного виховання. Найбільш дослідженими засобами виховання екологічної культури дошкільників є ілюстративний матеріал, схеми-моделі, екскурсії, дидактичніігри, розвивальне середовище, спостереження. Але використання комп’ютерних презентацій у процесі виховання екологічної культури в дітей дошкільного віку, створення для цього певних педагогічних умов в українській науці потребують ґрунтовних розвідок.
Keywords: екологічне виховання; екологічна культура; комп’ютерні презентації