Помешкання Николая Василька у Чернівцях. - Skoreyko, Hanna; Никирса, Марія (Горобець, 2022)
Николай рицар фон Василько - відомий буковинський політик, депутат Буковинського сейму та Австрійського парламенту, один з найвпливовіших українських політичних діячів кінця ХІХ – першої чверті ХХ ст.