Міжнародно-туристичне позиціонування Карпатського регіону України. - Півень, Іван Олегович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Магістерське дослідження присвячене теоретико-методологічним аспектам міжнародно-туристичного позиціонування Карпатського регіону України. У розділі 1 розглядається поняття регіонального туристичного брендингу та його роль у формуванні міжнародного іміджу регіону. Розділ 2 присвячений ресурсно-інфраструктурній базі та потенціалу туристично-рекреаційних ресурсів Карпат, а також аналізу туристичних потоків. У розділі 3 розглядаються фактори формування міжнародно-туристичного іміджу, включаючи технологічні аспекти. Розділ 4 аналізує участь Карпатського регіону в міжрегіональній та міжнародно-туристичній співпраці. Дослідження спрямоване на розкриття можливостей підвищення міжнародної привабливості Карпат як туристичної дестинації.
Keywords: Міжнародно-туристичне позиціонування, Карпатський регіон України, Туристичний брендинг, Ресурсно-інфраструктурна база, Міжнародна туристична співпраця.