ФОРМУВАННЯ ВМІНЬ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ПІДРУЧНИКОМ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ГЕОГРАФІЇ - Сорока, Олена Анатоліївна (My University, 2022)
У науковому дослідженні з’ясовано стан розробленості проблеми формування вмінь самостійної роботи з підручником географії; виявлено педагогічні умови формування в школярів вмінь самостійної роботи з підручником географії; розглянуто особливості формування умінь самостійної роботи з підручником у процесі вивчення географії; експериментально перевірено дієвість запропонованої методики розвитку вмінь самостійної роботи з підручником географії.
Keywords: самостійна робота, робота з підручником, педагогічні умови, урок географії, учитель, здобувачі освіти, заклад загальної середньої освіти.