Управління стійким розвитком туристичних підприємств в умовах європейської інтеграції (на прикладі туристичної агенції «Море турів») - Туркевич, Микола Сергійович (My University, 2024)
У роботі розглянуто теоретико-методичні аспекти управління стійким розвитком туристичних підприємств в умовах європейської інтеграції. Обґрунтовано необхідність застосування сучасних підходів до стратегічного планування, включаючи цифровізацію та інновації. Запропоновано рекомендації щодо оптимізації управлінських процесів і підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств у контексті європейських стандартів.
Management of Sustainable Development of Tourism Enterprises in the Context of European Integration» (on the example of the travel agency "More Tours")
Keywords: стійкий розвиток, туристичні підприємства, європейська інтеграція, стратегічне планування, інновації