Таки наш Григорій Купчанко: Спроба перепрочитання історії українського вченого, письменника, громадсько-культурного та політичного діяча - Kovalets, Lidija (My University, 2022)
Ковалець Л. Таки наш Григорій Купчанко: Спроба перепрочитання історії українського вченого, письменника, громадсько-культурного та політичного діяча // Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича: Історія. Чернівці: Чернівецький університет, 2022. № 2. С. 30-47.