Алгоритмізація та програмування - Довгунь, Андрій Ярославович; Ватаманіца, Едгар Вадимович; Ушенко, Юрій Олександрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У рамках даної дисципліни студенти ознайомлюються з основами програмування та розробки алгоритмів, що становлять фундамент сучасних комп’ютерних наук. Курс включає в себе вивчення мови програмування С++, а також навчання принципам структурування програмного коду та використання інструментів розробки. У результаті вивчення дисципліни студенти зможуть створювати прості програми та алгоритми, розуміти основні концепції програмування та здійснювати їх практичне застосування в різних галузях інформаційних технологій. Для студентів вищих закладів освіти, які навчаються за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки. З повним текстом посібника ви зможете ознайомитися в рамках відповідної дисципліни в системі Moodle.
Keywords: алгоритмізація; програмування; С++