Основні акценти викладання математики та інформатики в 5-9 класах Нової української школи. - Byrka, Marian; Чепишко, Олеся Михайлівна (Чернiвецький нац. ун-т, 2023)
У дослідженні нами означено три основні акценти важливі для викладання математики та інформатики в 5-9 класах Нової української школи, а саме: формування в учнів позитивного ставлення до математики та інформатики, формування в них наскрізних умінь, а також розуміння всіма учасниками освітнього процесу своєї відповідальності за результати навчання.
Keywords: НУШ, математика, інформатика