Освіта в Буковині в румунський, до- і повоєнний період. С. 37 - 39. - Піддубний, Ігор; Піддубний, Ігор (Львів: Левада, 2024)
Мова йде про систему освіти у королівстві Румунії у міжвоєнний період та її організацію на Буковині. Розкриваються елементи початкової та середньої освіти, аналізуються навчальні заклади м. Чернівців, зокрема ліцей №1 "Арон Пумнул" та ліцей №4 "Великий воєвода Алба Юлії Мігай". Дається оцінка рівню освіти, який надавали дані ліцеї.
Корній Товстюк. Про життя, його віддзеркалення в документах і спогадах, про науку і про поезію, про боротьбу з перемогами і втратами, про те що сталося, і те, що не відбулося… До 100-річчя від дня народження: збірник нарисів, документів, бібліографічних матеріалів /За ред. К.К.Товстюк, Н.К.Товстюк, упор. Р.С.Самотий. Львів: Левада, 2024
Keywords: Корній Товстюк,; ліцей; Буковина; міжвоєнний період; ліцей №4 м. Чернівці; бакалаврат/матура; ліцей №1 імені Арона Пумнула, м.Чернівці