ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЙ В ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНІ - Руснак, Микола; Rusnak, Mykola; МЕДВІДЬ, Павло (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (Україна), 2023)
Проведено дослідження основних вимог до організації акцій та пошуку оптимальних моделі та технологій для реалізації проекту.
Keywords: електронна комерція, маркетингові інструменти