Organization of responsibility accounting of city electric transport enterprises` activity - Nykyforak, Iryna (Eastern-European Journal of Enterprises Technologies, 2018)
Розроблено модель якості управління та метод її кількісного визначення для підпри- ємств міського електротранспорту. Сутність запропонованого рішення полягає в методі визначення експертних оцінок операцій марш- рутних ліній та коефіцієнта доданої цінності. З цією метою визначається загальний паса- жиропотік і пасажиропотік досліджуваного маршруту. Ефективність управління та якість обслуговування клієнтів оцінюється з викорис- танням єдиного оціночного критерію
Keywords: управлінські рішення; ефективність перевезень; центри відповідальності; математична модель якості