Методика і тактика участі адвоката в цивільному процесі - Татулич, Ірина Юріївна; Савчин, Неля Миколаївна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до програми з навчальної дисципліни «Методика і тактика участі адвоката в цивільному процесі». Видання охоплює короткий зміст тем, теоретичні питання для самоконтролю, тестові та практичні завдання, казуси, що дозволить студентам глибоко засвоїти теоретичний матеріал стосовно методики та тактики участі адвоката в цивільному процесі на різних стадіях, у різних видах провадження та набути практичних вмінь і навичок, необхідних для їх застосування у майбутній професійній діяльності.