НАВЧАННЯ / ВИКЛАДАННЯ ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ В КРИЗОВИХ УМОВАХ (APPRENDRE/ENSEIGNER LE FLE EN URGENCE) - Стефурак, Олена Валеріївна; Лучкевич, Вікторія; Руснак, Діана; Коваленко, Валерія; Порто, Барбара; Смірнова, Марина; Шопре-Беркі, Шарлен; Савчук, Руслана; Наместюк, Світлана Валеріївна; Басняк, Тетяна Анатоліївна; Матвєєва, Олена; Шотт, Алін; et al. (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Монографія досліджує виклики та можливості викладання французької мови українським біженцям у контексті війни та вимушеної міграції. Збірка містить дев’ять статей, що презентують результати міжнародної конференції в Лотаринзькому університеті. Автори аналізують методи екстреної дидактики, роль граматики у терміновому навчанні, педагогічні стратегії інтеграції та практичний досвід викладання.
Keywords: французька мова; практичний досвід викладання; методи екстреної дидактики; роль граматики у терміновому навчанні; педагогічні стратегії інтеграції