Вплив глобальних процесів зміни клімату на розвиток міжнародного туризму. - Легуняк, Ірина Віталіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Бакалаврська робота досліджує вплив зміни клімату на міжнародний туризм, аналізуючи історичний контекст, ключові кліматичні фактори та територіальні відмінності. Робота виявляє ризики для різних видів туризму та пропонує заходи для адаптації галузі до нових умов, включаючи впровадження екологічних технологій, розвиток сталого туризму та регулювання туристичного потоку.
Keywords: зміна клімату, туризм, ризики, адаптація, сталий розвиток.