МЕХАНІЗМИ ОПТИМІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В ЛЕГКІЙ АТЛЕТИЦІ ДЛЯ ГРУП ПОЧАТКОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Труфин, Микола Ярославович (My University, 2023)
Дане дослідження присвячене розробці та впровадженні технології тренувань для легкоатлетів-спринтерів для груп початкової підготовки. Основна увага зосереджена на оптимізації навчально-тренувального процесу та перевірці ефективності запропонованих методів. Дослідження включає аналіз сучасних підходів до тренувань, вивчення мотиваційних факторів спринтерів, а також розробку та впровадження комплексної концепції, яка охоплює як фізичні, так і психологічні аспекти підготовки.
Keywords: легка атлетика, навчально-тренувальний процес, впровадження, оптимізація.