ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ АМЕРИКАНСЬКОГО МОЛОДІЖНОГО СЛЕНГУ (на матеріалі американського анімаційного серіалу «Сімпсони») - Мігорян, Ольга; Берестюк, Дарія (Видавничий дім "Родовід", 2020)
У статті розглядаються функції сленгу та досліджуються особливості функціонування американського молодіжного сленгу у контексті.
Keywords: американський сленг, молодіжний сленг, функціональний аналіз, кінодискурс, контекст.