Інтерактивні технології навчання як засіб формування комунікативної культури молодших школярів - Костащук, Оксана Іванівна (Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, 2024)
У публікації розглянуті особливості процесу формування комунікативної культури молодших школярів шляхом використання інтерактивних технологій навчання. Подано характеристику інтерактивних технологій як провідного засобу налагодження комунікації, активної взаємодії усіх учасників освітнього процесу. Представлено дидактичні можливості та потенціал інтерактивних технологій, зокрема групи технологій даного виду, які сприяють формуванню комунікативної культури учнів.
Keywords: інтерактивні технології, комунікація, культура, комунікативна культура