Методичні рекомендації до практичних занять з курсу «Гігієна з основами екології», методичні вказівки для студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» - Стратійчук, Наталія Анатоліївна; Козік, Наталія Миколаївна; Доцюк, Лідія Георгіївна (Чернівецький національний університет, 2025)
Методичні рекомендації до практичних занять з «Гігієни з основами екології», складені відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахівців у галузі фізичної культури та спорту. В роботі подано методики проведення гігієнічної оцінки факторів навколишнього середовища, спортивних споруд і тренувального процесу з оформленням протоколу чи санітарної карти за напрямками комунальної гігієни, гігієни харчування, гігієни спорту та екології. Рекомендації містять контрольні питання та завдання.
Keywords: гігієна, екологія, оцінка мікрокліматичних показників, джерела водопостачання, гігієнічне забезпечення спорту,