Метрологія, стандартизація, управління якістю та сертифікація: методичні вказівки до лабораторних занять - Деревянчук, О.В.; Солтис, І.В.; Кравченко, Г.О. (My University, 2023)
Методичні вказівки призначені для виконання лабораторних робіт студентів під час підготовки до модульних контролів з навчальної дисципліни «Технічні вимірювання, взаємозамінність стандартизація та сертифікація в машинобудуванні» для спеціальності 015.34 Професійна освіта (машинобудування), з навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю і сертифікація» для спеціальностей 014.10 Середня освіта (трудове навчання та технології), 152 Метрологія та інформаційновимірювальна техніка, 186 Видавництво та поліграфія, а також для студентів вищих технічних закладів та закладів фахової передвищої освіти.