Василик Л.Є. Звіт моніторингу за травень 2021 року – Хмельницька область - Василик, Любов Євгенівна (ІДПО: https://idpo.org.ua/reports/4128-zvit-monitoringu-za-traven-2021-roku-xmelnicka-oblast.html, 2021)
Дотримання стандартів журналістики – недостатнє. Баланс є лише в кожному четвертому матеріалі. Чимало інформаційного негативу за рахунок зловживання новинами про побутовий кримінал. Мало подається думка пересічних громадян, нема опитувань, натомість важливі соціальні проблеми частіше коментують владники. Варто урізноманітнити жанрову палітру та тематично-проблемні кути висвітлення інформації.
Keywords: стандарти медіа, контент, жанри