Ринок фінансових послуг: навчальний посібник - Третякова, Олена Василівна; Харабара, Віолетта; Грешко, Роман Ігорович (My University, 2022)
Навчальний посібник "Ринок фінансових послуг" для підготовки фахівців з фінансів, банківської справи та страхування другого (магістерського) рівня вищої освіти. Для студентів, викладачів, працівників установ, організацій, підприємств різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи та страхування.
Keywords: ринок фінансових послуг