Дослідження традиційної культури та історичних старожитностей Буковини директором школи деревообробки в м. Кимпулунг–Молдовенеск Іліє Весловським. С.206-209 - Чучко, Михайло Костянтинович; Chuchko, Mykhailo (Чернівці, Технодрук, 2024)
Стаття присвячена постаті і дослідженням директора школи деревообробки в м. Кимпулунг Молдовенєск Іліє Весловського, який займався вивченням традиційної культури, народних промислів, історичних пам'яток, нумізматичних та археологічних матеріалів з теренів Буковини
Research into the traditional culture and historical antiquities of Bukovina by the director of the woodworking school in Cîmpulung-Moldovenesc, Ilie Veslovsky. P.206-209
Археологія Буковини: здобутки та перспективи: Тези доповідей VІІІ міжнародного наукового семінару (м. Чернівці, 6 грудня 2024 р.). Чернівці: Технодрук, 2024.
ЧНУ
Keywords: Іліє Весловський, Буковина, стпрожитності, етнографія, традиційна культура, археологія, історія, школа деревообробки,Кимпулунг Молдовенєск