Етнопедагогіка України - Мафтин, Лариса Василівна; Білоус, Олена Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить завдання для перевірки начальних досягнень студентів, рівня засвоєння отриманих знань, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Етнопедагогіка України». Для студентів педагогічних закладів вищої освіти.
Методичні рекомендації до вивчення курсу
Keywords: етнопедагогіка; українська народна педагогіка; українське родинознавство; українське народне дитинознавство; народна родинна (батьківська) педагогіка; українське народне навчання; українська педагогічна деонтологія; козацька педагогіка; педагогіка народного календаря; мета, зміст та основні чинники виховання; засоби, методи, принципи виховання; національна система виховання; українська освіта