СОЦІАЛЬНИЙ СТАТУС ДЕПУТАТІВ МІСЦЕВИХ РАД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ УКРАЇНИ (СУСПІЛЬНО-ГЕОГРАФІЧНА ОЦІНКА) - Костащук, Іван; Ячнюк, Марина; Палагнюк, Ольга (My University, 2022)
Проаналізовано суспільно-географічні особливості соціального статусу депутатів місцевих рад Чернівецької області як важливого аспекту формування політико-географічної думки населення поліетнічного та транскордонного регіону. Виявлено територіальні відміни у електоральній прихильності населення до тих чи інших соціальних груп населення та встановлено перспективи формування електоральної думки населення в досліджуваному регіоні.
еономічної географії та екологічного менеджменту
Keywords: соціальний статус депутатів; електоральна поведінка; електорат