Екзистенційна та гуманістична психологія: навч. посібник - Зварич, Ігор Михайлович; Чуйко, Галина Василівна; Колтунович, Тетяна Анатоліївна (Чернівецький нац. ун-т, 2019)
У посібнику наводяться факти біографії, викладено й аналізуються основні теоретичні положення, ідеї, переконання, позиції та погляди, запропоновані представниками екзистенційної та гуманістичної психології, а також методи, прийоми і техніки надання людям психологічної допомоги. основна увага зосереджена на непересічному значенні екзистенційної та гуманістичної психології не лише для теоретичної підготовки та майбутньої практичної діяльності майбутніх психологів, але й для формування їх світогляду. Для студентів-психологів, соціальних працівників, усіх, хто працює з людьми, цікавиться проблемами Буття та знаходиться у пошуках себе у світі.
Keywords: екзистенційна психологія; гуманістична психологія