Правові засади туроператорської та турагентської діяльності - Тетяна, Скутар; Король, Олександр Дмитрович (Чернівецький нац. ун-т, 2010)
У виданні розкриваються організаційно-правові засади туроператорської та турагентської діяльності, розглянуто порядок державної реєстрації та ліцензування туристичних підприємств, подано зразки установчих документів. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму.
Keywords: туроператорська діяльність; турагентська діяльність; державна реєстрація; ліцензування; правове регулювання