Асистентська практика : методичні рекомендації - Cухий, Петро Олексійович; Дарчук, Костянтин Вікторович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації містять питання щодо мети, завдань і змісту практики, описано завдання для студентів під час асистентської практики, форми та методи контролю і орієнтовний перелік документів для звітності про проходження асистентської практики зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» за ОПП «Геодезія».
Асистентська практика : методичні рекомендації
Важливою ланкою практичної підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти для спеціальності 193 – Геодезія та землеустрій ОП «Геодезія» – асистентська практика. Під час цієї практики практично по¬глиб¬лю¬ються теоретичні знання з основних дисциплін навчального плану підготовки магістрів. Ця прак¬тика проводиться з метою підготовки випускників кафедри за другим (магіс-тер¬сь¬ким) рівнем вищої освіти до майбутньої роботи на посаді викладача вищого нав¬чаль¬ного за¬кла¬ду всіх рівнів акредитації. Зміст програми для проведення асистентської практики від¬по¬ві¬да¬є Положенню про проведення практики студентів вищих навчальних зак¬ла¬дів України, затвердженого наказом Міністерства освіти та науки України, а також іншим нормативним документам щодо практики студентів, освітній програмі та навчальному плану спеціальності. Асистентська практика студентів проходить у 3-му се¬мест¬рі. Ця прак¬¬тика проводиться протягом восьми тижнів.
Keywords: Практика, пари, геодезія