Формування у старшокласників уявлень про майбутнє сімейне життя за допомогою тренінгової роботи в школі. - Mudryi, Yaroslav (My University, 2006)
У статті розглянуто різні підходи щодо підготовки молоді до сімейного життя, розкрито соціальні зміни, які відбуваються у сучасному суспільстві і дотичні до сімейно-шлюбних стосунків. Проаналізовано особливості проведення тренінгів по формуванню у старшокласників уявлень про майбутнє сімейне життя.
Keywords: шлюб; старшокласники; сімейне життя; тренінги