Талант вченого, помножений на труд: відтворення образу професора Наталії Мазепи на сторінках унікального видання. - Нікоряк, Наталія (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022)
[Рецензія на кн.: Сквіра, Н. (ред.) (2021). Животворне світло слова: збірник наукових студій пам’яті докторки філологічних наук Наталії Ростиславівни Мазепи. Київ : Видавничий дім Дмитра Бураго, 2021, 346 с.]