Українсько-угорські відносини на сучасному етапі - Butyrskyi, Andrii; Butyrska, Iryna (My University, 2018)
У статті розкриті особливості українсько-угорських відносин на сучасному етапі, виявлені проблеми, що виникають в українсько-угорських відносинах, запропоновані шляхи їх вирішення.
Keywords: Україна; Угорщина; українсько-угорські відносини