Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Молодіжна наука заради миру та розвитку" - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У Збірнику представлені результати теоретичних і практичних досліджень із широкого спектру напрямів: суспільні науки, гуманітарні науки, технічні науки, природничі та математичні науки, економічні науки. Збірник містить матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Молодіжна наука заради миру та розвитку»* (12-14 грудня 2024 року). Конференція була організована та проведена Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича, Радою молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.
Keywords: природничі науки; математичні науки; економічні науки; суспільні науки; гуманітарні науки; технічні науки