Теорія машин і механізмів - (:unkn) unknown (Чернівці: Рута, 2025)
Видання містить методичні вказівки до третьої лабораторно-практичної та четвертої лабораторної роботи (кінематичний аналіз кривошипно-коромислового (кривошипно-повзункового) та кулачкового механізмів) з курсу “Теорія машин і механізмів” для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями “Професійна освіта (Машинобудування)” та “Середня освіта (Технології)”.
Теорія машин і механізмів: Методичні вказівки до лабораторних та практичних робіт
Keywords: Теорія машин і механізмів, методичні вказівки