Методологія й організація наукових досліджень: навч.-метод. посіб - Волощук, Оксана Миколаїівна; Кеца, Оксана Віталіївна; Копильчук, Галина Петрівна; Марченко, Михайло Маркович (My University, 2025)
У навчальному посібнику висвітлено основні положення щодо методології й організації науково-дослідної роботи студентів. Акцентована увага на питаннях методології та організації проведення наукового дослідження на всіх його етапах – від формулювання завдань до підготовки висновків та оприлюднення отриманих результатів у вигляді наукових публікацій, виступів на конференціях. Систематизовані правила оформлення магістерських робіт. Для студентів закладів вищої освіти спеціальностей "Біологія та біохімія" й "Біотехнології та біоінженерія" усіх форм навчання.