УКРАЇНСЬКА МОВА ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ (тести) - Попович, Наталія Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Навчальний посібник містить тести для самоперевірки та контрольної перевірки знань здобувачів з курсу «Українська мова за професійним спрямуванням». Для пошукувачів стаціонарного та заочного відділів, які навчаються за кредитно-трансферною системою.
Keywords: тестові завдання; філологія; термінологія; синтаксис