Психологічні особливості особистості педагога : навчально-методичний посібник - Колтунович, Тетяна; Чуйко, Галина (My University, 2024)
У навчально-методичному посібнику систематизовано та представлено психологічні характеристики особистості педагога, розкрито психологічні проблеми педагогічної діяльності. Теоретико-інформаційний блок посібника доповнюють методичні рекомендації до вивчення тем, практичні завдання, запитання для самоконтролю, тестові завдання. Окремим розділом подано практикум. Рекомендовано для використання здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта», викладачами педагогічної психології.
Keywords: психологія вчителя; педагогічні здібності; педагог; професійні деформації; педагогічна діяльність; педагогічна компетентність