Літературний менеджмент і книжковий маркетинг - Тичініна, Альона Романівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації до вибіркової навчальної дисципліни «Літературний менеджмент і книжковий маркетинг». Складаються анотації, мети, завдань навчальної дисципліни, тем лекцій, самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів.
Keywords: Література; Літературний менеджмент; Книжковий маркетинг; Літературний агент; Літературна критика