Міждисциплінарна курсова робота з професійно-орієнтованих дисциплін - Марусяк, Наталія Леонідівна; Нікіфоров, Петро Опанасович; Бак, Наталія Андріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить методичні вказівки до виконання міждисциплінарної курсової роботи з професійно-орієнтованих дисциплін для студентів спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування”, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (четвертий рік підготовки – повна форма навчання, другий рік підготовки – скорочена форма навчання) – загальні рекомендації методичного характеру, зразок оформлення титульної сторінки, списку використаних джерел, а також орієнтовну тематику курсових робіт, критерії їх оцінки. Для студентів усіх форм навчання.
Keywords: банківська справа; курсова робота; фінансовий ринок; фінанси; страхування