Перша світова війна 1914-1918 рр. і маніпуляція свідомістю людини в умовах зародження нової світ-системи - Nechaieva-Yuriichuk, Nataliia; Троян, Сергей (Рівне: О.Зень, 2021)
Дана стаття присвячена аналізу впливу Першої світової війни на суспільну свідомість
Keywords: Перша світова війна, світ-система, пропаганда, маніпуляція